Signature Redskapslist inkl. 7-pack redskap Robert Welch
Signature Redskapslist inkl. 7-pack redskap
20
Signature Redskapslist inkl. 7-pack redskap i gruppen Servisglas & Dukning / Bestick & Kökstillbehör / Köksredskap hos ArtGlassVista (46327)

Signature Redskapslist inkl. 7-pack redskap

Av: Robert Welch
SignatureSerie:
ROSIGBR2589V/7Artnr:
Limiterat
3-6 arbetsdagar
Leveranstid:
2029 kr / 1623 kr
    Robert Welchs Signature-serie består av köksknivar och köksredskap. Knivarna är tillverkade av tyskt rostfritt stål med en 15° vinkel. Knivarna är ett resultat av flera års forskning, design och testning. Knivarna är utvecklad tillsammans med professionella kockar vilket har resulterat i bra, välbalanserad och användarvänliga knivar. Alla Signature-knivar tål maskindisk och har 25 års garanti. Robert Welch har även ett stort urval av kökstillbehör för det moderna och funktionella hemmet.
    Bredd: 600 mm
    Djup/Längd: 22 mm
    Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärke, redan sedan 1955 efter sina studier vid Royal College of Art i London. Tanken från början var att producera användbara och prisvärda produkter med en tidlös design. Idag har den tanken resulterat i flertalet bestickserier i rostfritt stål med mycket hög kvalitet med en stilren design. I varumärket finns även andra produkter inom matlagning och dukning.

    Mer från Robert Welch Se allt från: Robert Welch