Byten och reklamationer

Byten och reklamationer

30 dagars öppet köp
Du har alltid 30 dagars öppet köp. Du kan alltså returnera varan inom 30 dagar från det att varan levererats och få tillbaka beloppet du betalt. Varan skall vara i oförändrat skick, d v s får inte vara använd men får givetvis ha packat upp och kontrollera varan försiktigt. Varan skall skickas i retur i sin originalförpackning och det är viktigt att varan kommer till oss i oskadat skick.


Vi kan ombesörja returfrakt på ett tryggt sätt till ett fast pris av 99 kronor inom Sverige.
Vid utnyttjande av ångerrätten, vänligen kontakta vår kundservice på e-post så att vi kan skapa ett ärende: info@artglassvista.com

Om du skickar tillbaka själv

Returadressen är: ArtGlassVista, Strömgatan 15, 212 15 Malmö

Vi har inte möjlighet att hämta returer hos ombud, returen måste ska skickas direkt till oss!


Byten
Om du har beställt fel eller önskar att byta till något annat. Beställ då varan du önskar på hemsidan och returnera den tidigare varan/beställningen. Vi kommer att hantera din retur och beställning som två separata ärenden. Viktigt att varan returneras oskadad och med sin originalförpackning och eventuella lappar och manualer. Använd inte originalförpackningen som yttre emballage, då skadas originalförpackningen och returen kan inte godkännas.

Packa din retur väl och det går självklart bra att använda samma emballage som produkten ursprungligen var förpackad i. När vi får tillbaka varan kommer du att bli kontaktad av vår kundtjänst.

Reklamation / fel vid leverans

Om någonting har blivit fel med er beställning, leverans, skadat eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice på e-post: info@artglassvista.com

Vi har inte möjlighet att hämta returer hos ombud, returen måste ska skickas direkt till oss!

 

Tänk på att du måste skicka meddelandet inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet. Meddelande som skickas inom två månader efter det att du märkt ett fel i en vara anses alltid ha lämnats i rätt tid. 

Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen, se www.konsumentverket.se.