Företagspresenter och B2B

Vi hjälper dig!
Nu är det smidigare än någonsin att hitta presenter till anställda, kunder, ja helt enkelt vem eller vilka du vill. Vi tar hand om inslagning, hälsningskort och skickar presenten direkt till mottagaren om du önskar och vi levererar till större delen av världen. Oavsett om du skall skicka en eller 100 presenter spar du tid och bekymmer genom att låta oss ta hand om det praktiska, då har du dessutom lite extra tid över.


Specialprodukter
Vi har flera åres erfarenhet av specialprodukter i form av skulpturer, gravyr eller specialserier. Om du har ett speciellt event, fest eller tillställning så blir det garanterat roligare med en produkt som är tillverkad för just er. Vi hjälper dig med allt från design, tillverkning, förpackning och leverans allt för att du ska kunna fokusera på annat. Visst är det roligare att ha en unik produkt dedikerat till just er.Presentkort
Du kan enkelt köpa ett presentkort direkt via hemsidan eller så kontaktar du vår kundtjänst med beloppet, fakturaadress & leveransadress samt kontaktuppgifter så skapar vi presentkortet för dig. Alla presentkort skickas vid post och e-post.

Om du har några frågor eller funderingar så hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Kundtjänst
E-post: info@artglassvista.com
Telefon: 040 668 81 90