Om ArtGlassVista

Om ArtGlassVista
     

Vision och affärsidé
Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder genom personlig service, engagemang och intresse. Vi bryr oss om våra kunder och vi finns här för att hjälpa just dig. Genom vårt sortiment erbjuder vi våra kunder möjligheten till hem att älska. Vårt mål är att det ska vara enkelt och bekvämt att beställa ”glas” på nätet med en enkel och överskådlig navigering.

Historien om ArtGlassVista
ArtGlassVista grundades 2009 i Malmö med affärsidén: Erbjuda ett unikt och limiterat sortiment av konstglas och servisglas från de anrikaste glasbruken i Sverige. De första varumärkena som lanserades var Kosta Boda & Orrefors. Redan efter 3 år var ArtGlassVista den största butiken att hantera konstglas i forma av limiterade och unika skulpturer. Idag har ArtGlassVista öppnat vyn och breddat sortimentet.

   
Sortiment
ArtGlassVista vill erbjuda ett unikt sortiment av konstglas, servisglas, inredningsdetaljer och kökstillbehör snabbt, enkelt och tryggt till bäst pris online. Alla produkter som vi säljer går under kvalitén förstasortering och då vi står för kvalité så kontrolleras alla produkter innan leverans till slutkund.
 
Trygghet
Vi strävar alltid att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp hos oss. Därför erbjuder vi alltid 30 dagars öppet köp för att du som kund ska känna dig nöjd med din köpupplevelse.


Vi väljer noga leverantör för respektive varumärke och arbetar endast med officiella partners och garanterar att produkterna som vi säljer är äkta. Vi tror på trygghet och arbetar endast med pålitliga fraktbolag såsom DB Schenker, BudBee, DHL och FedEx. Vi har Klarna som betalningsalternativ. ArtGlassVista är certifierade av Trygg E-Handel.
 
Enkelhet
Det ska vara enkelt att genomföra ett köp av ”glas” online. Du som kund ska uppleva att vid eventuella byten och returer är enkelt och smidigt. Alla bilder som vi använder på hemsidan kommer direkt från leverantören men ibland tycker vi inte att det räcker och tar därför egna bilder.
 
Medarbetare
Den viktigaste tillgången vi har är våra medarbetare som dagligen hjälper våra kunder till hem att älska. Vi står fast vid vår vision och affärsidé som bygger på grundorden snabbt, enkelt & tryggt med en personlig service. Därför är det viktigt att vi ständigt sträva efter att göra det lite bättre och lite smidigare för dig som kund. Känner du att vi kan bli bättre så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

 

Företagsuppgifter

ArtGlassVista 
Strömgatan 15

212 25, Malmö

Tel 040 668 81 90
info@artglassvista.com

Art Glass i Malmö AB
Bank: Handelsbanken
Bankgiro: 433-8364

SWIFT: HANDSESS
IBAN: SE93 6000 0000 0007 5346 9162

Organisationsnummer: 556784-3411
VAT: SE556784-341101