Signature Kockkniv 25 cm Robert Welch
Signature Kockkniv 25 cm
Signature Kockkniv 25 cm
Signature Kockkniv 25 cm
Signature Kockkniv 25 cm
Signature Kockkniv 25 cm
20
Signature Kockkniv 25 cm i gruppen Servisglas & Dukning / Bestick & Kökstillbehör / Köksknivar & Knivtillbehör / Köksknivar hos ArtGlassVista (46298)

Signature Kockkniv 25 cm

Av: Robert Welch
SignatureSerie:
ROSIGSA2036VArtnr:
Limiterat
3-6 arbetsdagar
Leveranstid:
1179 kr / 943 kr
    Robert Welchs Signature-serie består av köksknivar och köksredskap. Knivarna är tillverkade av tyskt rostfritt stål med en 15° vinkel. Knivarna är ett resultat av flera års forskning, design och testning. Knivarna är utvecklad tillsammans med professionella kockar vilket har resulterat i bra, välbalanserad och användarvänliga knivar. Alla Signature-knivar tål maskindisk och har 25 års garanti. Robert Welch har även ett stort urval av kökstillbehör för det moderna och funktionella hemmet.
    Djup/Längd: 250 mm
    Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärke, redan sedan 1955 efter sina studier vid Royal College of Art i London. Tanken från början var att producera användbara och prisvärda produkter med en tidlös design. Idag har den tanken resulterat i flertalet bestickserier i rostfritt stål med mycket hög kvalitet med en stilren design. I varumärket finns även andra produkter inom matlagning och dukning.