Signature Bambu Knivställ för låda Robert Welch
Signature Bambu Knivställ för låda
Signature Bambu Knivställ för låda
20
Signature Bambu Knivställ för låda i gruppen Servisglas & Dukning / Bestick & Kökstillbehör / Köksknivar & Knivtillbehör / Knivtillbehör hos ArtGlassVista (46332)

Signature Bambu Knivställ för låda

Av: Robert Welch
SignatureSerie:
ROSIGBA2125VArtnr:
Limiterat
3-6 arbetsdagar
Leveranstid:
649 kr / 519 kr
  Robert Welchs Signature-serie består av köksknivar och köksredskap. Knivarna är tillverkade av tyskt rostfritt stål med en 15° vinkel. Knivarna är ett resultat av flera års forskning, design och testning. Knivarna är utvecklad tillsammans med professionella kockar vilket har resulterat i bra, välbalanserad och användarvänliga knivar. Alla Signature-knivar tål maskindisk och har 25 års garanti. Robert Welch har även ett stort urval av kökstillbehör för det moderna och funktionella hemmet.
  Bredd: 175 mm
  Djup/Längd: 400 mm
  Höjd: 95 mm
  Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärke, redan sedan 1955 efter sina studier vid Royal College of Art i London. Tanken från början var att producera användbara och prisvärda produkter med en tidlös design. Idag har den tanken resulterat i flertalet bestickserier i rostfritt stål med mycket hög kvalitet med en stilren design. I varumärket finns även andra produkter inom matlagning och dukning.

  Mer från Robert Welch Se allt från: Robert Welch