Signature Brödkniv 22 cm Robert Welch
Signature Brödkniv 22 cm
Signature Brödkniv 22 cm
Signature Brödkniv 22 cm
Signature Brödkniv 22 cm
Signature Brödkniv 22 cm
20
Signature Brödkniv 22 cm i gruppen Servisglas & Dukning / Bestick & Kökstillbehör / Köksknivar & Knivtillbehör / Köksknivar hos ArtGlassVista (46303)

Signature Brödkniv 22 cm

Av: Robert Welch
SignatureSerie:
ROSIGSA2001VArtnr:
Limiterat
3-6 arbetsdagar
Leveranstid:
889 kr / 711 kr
    Robert Welchs Signature-serie består av köksknivar och köksredskap. Knivarna är tillverkade av tyskt rostfritt stål med en 15° vinkel. Knivarna är ett resultat av flera års forskning, design och testning. Knivarna är utvecklad tillsammans med professionella kockar vilket har resulterat i bra, välbalanserad och användarvänliga knivar. Alla Signature-knivar tål maskindisk och har 25 års garanti. Robert Welch har även ett stort urval av kökstillbehör för det moderna och funktionella hemmet.
    Djup/Längd: 220 mm
    Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärke, redan sedan 1955 efter sina studier vid Royal College of Art i London. Tanken från början var att producera användbara och prisvärda produkter med en tidlös design. Idag har den tanken resulterat i flertalet bestickserier i rostfritt stål med mycket hög kvalitet med en stilren design. I varumärket finns även andra produkter inom matlagning och dukning.

    Mer från Robert Welch Se allt från: Robert Welch