Utgående
Zephyr Rödvinsglas 48cl
Zephyr Rödvinsglas 48cl

Zephyr Rödvinsglas 48cl

Serie: Zephyr
Artikelnr: 6290817
I lager, omgående leverans.
25 kr Rek.pris:  37 kr. Du sparar 32%. 249 kr Rek.pris:  399 kr. Du sparar 38%.

Zephyr av Erika Lagerbielke är skapad för vinälskare. Designen är inte bara ett nöje för ögat utan formen på kupan har betydelse för hur man upplever vinets doft och smak.Det som gör Zephyr unikt är att foten på vinglaset är lite högre vilket skapar en elegans. Zephyr består av vitvinsglas, rödvinsglas, Coupeglas och vattenglas. Zephyr är skapad för att lyfta fram det bästa och göra och bjuda på en generös vinupplevelse.

Bredd: 91 mm
Höjd: 245 mm
Volym: 48 cl.
Orrefors

Orrefors kan stoltsera med ett av Sveriges äldsta varumärken. Ända sedan företaget grundades 1898 i hjärtat av Glasriket har Orrefors tillverkat glas i Smålands skogar.

Världen över förknippas Orrefors med unik glaskonst av högsta kvalitet och ett genuint hantverk.

Orrefors är djupt förankrat i en svensk designtradition av konstglas, bruksglas och finare servisglas. Det som kännetecknar glas från Orrefors är en tidlös och elegant design. Glas från Orrefors kan du ha länge, för med sitt klassiska formspråk kommer dina glas och andra föremål från Orrefors att passa in hos dig även om du vill byta stil. Orrefors kan gå i arv och alltid kännas aktuellt.

Varje år presenterar Orrefors tillsammans med sina skickliga formgivare en ny glaskollektion till både höst och vår. Glaset och formen står alltid i fokus hos Orrefors.

Några av kundfavoriterna är serierna More, Carat, Intermezzo, Street och City.

I vårt breda sortiment hittar du både Orrefors klassiker och nya serier skapade av dagens bästa glaskonstnärer. Orrefors har allt du behöver till vardag som fest.

Mer från Zephyr

Utgående
2019-06-25
Zephyr Rödvinsglas 48cl
Orrefors
Artist: Erika Lagerbielke
25
Rek.pris 37. Du sparar -32%.
249 kr
Rek.pris 399 kr. Du sparar -38%.
25
Rek.pris 37. Du sparar -32%.
249 kr
Rek.pris 399 kr. Du sparar -38%.