Utgående
Symbols Vinglas Catch a Falling Star 57cl, 2-pack
Symbols Vinglas Catch a Falling Star 57cl, 2-pack

Symbols Vinglas Catch a Falling Star 57cl, 2-pack

Artist: Efva Attling
Serie: Symbols
Artikelnr: 6546703
I lager, omgående leverans.
84 kr Rek.pris:  155 kr. Du sparar 46%. 839 kr Rek.pris:  1 650 kr. Du sparar 49%.

Symbols Vinglas Catch a Falling Star 57cl, 2-pack av Efva Attling, Orrefors. Miss Butterfly - På 1980-talet när jag började min musikkarriär var Miss butterfly en av de första låtar jag skrev. Den handlade om kärlek (så klart) och om hur värdefull den är. När kärleken slår till är den en gåva du inte bör hålla i för hårt, då kan den flyga iväg precis som en fjäril. Efva Attling. Catch a Falling Star - Fånga en fallande stjärn och önska dig allt du drömmer om. Men det är bara du som kan få dina önskningar uppfyllda. Efva Attling. Twosome - En ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, stark enhet. - Efva Attling

Höjd: 220 mm
Volym: 57 cl.
Orrefors

Orrefors kan stoltsera med ett av Sveriges äldsta varumärken. Ända sedan företaget grundades 1898 i hjärtat av Glasriket har Orrefors tillverkat glas i Smålands skogar.

Världen över förknippas Orrefors med unik glaskonst av högsta kvalitet och ett genuint hantverk.

Orrefors är djupt förankrat i en svensk designtradition av konstglas, bruksglas och finare servisglas. Det som kännetecknar glas från Orrefors är en tidlös och elegant design. Glas från Orrefors kan du ha länge, för med sitt klassiska formspråk kommer dina glas och andra föremål från Orrefors att passa in hos dig även om du vill byta stil. Orrefors kan gå i arv och alltid kännas aktuellt.

Varje år presenterar Orrefors tillsammans med sina skickliga formgivare en ny glaskollektion till både höst och vår. Glaset och formen står alltid i fokus hos Orrefors.

Några av kundfavoriterna är serierna More, Carat, Intermezzo, Street och City.

I vårt breda sortiment hittar du både Orrefors klassiker och nya serier skapade av dagens bästa glaskonstnärer. Orrefors har allt du behöver till vardag som fest.

Mer från Symbols

Utgående
2019-06-25
84
Rek.pris 155. Du sparar -46%.
839 kr
Rek.pris 1 650 kr. Du sparar -49%.
84
Rek.pris 155. Du sparar -46%.
839 kr
Rek.pris 1 650 kr. Du sparar -49%.