Signature Bamboo 4 delar Robert Welch
Signature Bamboo 4 delar
Signature Bamboo 4 delar
Signature Bamboo 4 delar
20
Signature Bamboo 4 delar i gruppen Servisglas & Dukning / Bestick & Kökstillbehör / Köksknivar & Knivtillbehör / Köksknivar hos ArtGlassVista (48744)

Signature Bamboo 4 delar

Av: Robert Welch
SignatureSerie:
ROSIGSA20SPEC2Artnr:
Limiterat
3-6 arbetsdagar
Leveranstid:
2799 kr / 2239 kr
  Robert Welchs Signature-serie består av köksknivar och köksredskap. Knivarna är tillverkade av tyskt rostfritt stål med en 15° vinkel. Knivarna är ett resultat av flera års forskning, design och testning. Knivarna är utvecklad tillsammans med professionella kockar vilket har resulterat i bra, välbalanserad och användarvänliga knivar. Alla Signature-knivar tål maskindisk och har 25 års garanti. Robert Welch har även ett stort urval av kökstillbehör för det moderna och funktionella hemmet.
  Bredd: 175 mm
  Djup/Längd: 400 mm
  Höjd: 95 mm
  Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärke, redan sedan 1955 efter sina studier vid Royal College of Art i London. Tanken från början var att producera användbara och prisvärda produkter med en tidlös design. Idag har den tanken resulterat i flertalet bestickserier i rostfritt stål med mycket hög kvalitet med en stilren design. I varumärket finns även andra produkter inom matlagning och dukning.

  Mer från Robert Welch Se allt från: Robert Welch