Carat City Stoppers New York Flaska-Cork Orrefors
Carat City Stoppers New York flaska-Cork
Carat City Stoppers New York flaska-Cork i gruppen Servisglas & Dukning / Drink & Bartillbehör / Bartillbehör hos ArtGlassVista (33004)

Carat City Stoppers New York flaska-Cork

Av: Lena Bergström
CaratSerie:
OR6590193Artnr:
Limiterat
Tillfälligt slut
Leveranstid:
252 kr
    Carat serien är inspirerad av Lena Bergströms fascination för juveler och ädelstenar. Serien består av en modern barserie, exklusiva ljusstakar och proppar för vin- och barflaskor. Hela barserien handlar om slipning och olika fascinerande tekniker samtidigt som det är ett modernt ungt och kaxigt glas. Ljusstakarna ger intrycket av slipade diamanter som ställs på varandra och fulländas av den stilrena ljushållaren i borstat rostfritt stål. Flaskpropparna City Stoppers är handslipade i sex olika lyxiga former, arkitektoniska och designade så att de framhäver glasets alla positiva attribut. Detta är designutveckling i sant Orreforsmanér.
    Bredd: 37 mm
    Höjd: 102 mm
    Orrefors
    Världen över förknippas Orrefors med unika glasföremål. Både konstglaset och bruksglaset gör vår vardag lite vackrare. Orrefors presenterar tillsammans med sina skickliga formgivare en ny glaskollektion både vår och höst. Dessa föremål tillverkas i en obegränsad upplaga. Orrefors tillverkning av konstglas sker alltid i en limiterad eller unik upplaga. Konstnärerna arbetar då fritt för att utveckla eller hitta nya uttryckssätt och tekniker.