Putsduk Vit Microfiber
Putsduk Vit Microfiber

Putsduk Vit Microfiber

Serie: Putsduk
Artikelnr: 6554001
I lager, omgående leverans.
8 kr Rek.pris:  9 kr. Du sparar 11%. 79 kr Rek.pris:  99 kr. Du sparar 20%.

Orrefors Putsduk. Putsduk för vinglas och glaskaraffer. Oavsett om du väljer att diska dina glas för hand eller i maskin kan de behöva torkas och finputsas efteråt. Denna mikrofiberduk torkar glasen och avlägsnar fett på samma gång, vilket ger ett skinande blankt resultat.

Bredd: 570 mm
Djup/längd: 490 mm
Orrefors

Orrefors kan stoltsera med ett av Sveriges äldsta varumärken. Ända sedan företaget grundades 1898 i hjärtat av Glasriket har Orrefors tillverkat glas i Smålands skogar.

Världen över förknippas Orrefors med unik glaskonst av högsta kvalitet och ett genuint hantverk.

Orrefors är djupt förankrat i en svensk designtradition av konstglas, bruksglas och finare servisglas. Det som kännetecknar glas från Orrefors är en tidlös och elegant design. Glas från Orrefors kan du ha länge, för med sitt klassiska formspråk kommer dina glas och andra föremål från Orrefors att passa in hos dig även om du vill byta stil. Orrefors kan gå i arv och alltid kännas aktuellt.

Varje år presenterar Orrefors tillsammans med sina skickliga formgivare en ny glaskollektion till både höst och vår. Glaset och formen står alltid i fokus hos Orrefors.

Några av kundfavoriterna är serierna More, Carat, Intermezzo, Street och City.

I vårt breda sortiment hittar du både Orrefors klassiker och nya serier skapade av dagens bästa glaskonstnärer. Orrefors har allt du behöver till vardag som fest.

Mer från Putsduk

2021-02-15
Putsduk Vit Microfiber
Orrefors
Artist: Orrefors Design
8
Rek.pris 9. Du sparar -11%.
79 kr
Rek.pris 99 kr. Du sparar -20%.
8
Rek.pris 9. Du sparar -11%.
79 kr
Rek.pris 99 kr. Du sparar -20%.