040 - 668 81 90

Kundservice

Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag

09:00 - 17:00

Lunchstängt

13:00 - 14:00 CET

Lördag - Söndag

Stängt

Vi erbjuder dig möjligheten att få hjälp med din order via telefon.

Vår kundsupport ger dig alltid de svar du behöver för att känna dig trygg med ditt köp på ArtGlassVista.se

Gå till kassan

Välkommen till ArtGlassVista!

Ett fantastiskt utbud av noga utvalda kvalitetsprodukter

Du har möjlighet att i lugn och ro bläddra bland de noga utvalda föremålen i olika storlekar och kategorier. Utbudet sträcker sig från vackra och praktiska bruksföremål till unikt konstglas, allt formgivet av kända formgivare vid de anrika glasbruken Orrefors och Kosta Boda.

Glasprodukter av högsta kvalitet till bästa pris

Företaget med säte i Malmö vilar på en stabil specialutvecklad teknisk plattform och en mångårig erfarenhet inom företagets viktiga kompetensområden. En stor del av företagets logistik och administrativa rutiner är automatiserade, vilket kommer dig som kund till godo.

Oavsett om du vill köpa en gåva eller om du handlar till dig själv är det ett mycket praktiskt sätt att handla när du har tid, butiken är alltid öppen.

Med hjälp av kunskap och detaljerad information gör du ett bättre val

För att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp presenterar vi varje föremål enligt noggrant utarbetade rutiner för att du ska få en exakt bild av de föremål som intresserar dig. Du kan rotera många av föremålen på din datorskärm för att få en 360° vy av hur de ser ut. Givetvis besvarar vi även dina frågor och hjälper dig att välja om du kontaktar vår kundtjänst som finns tillgänglig på flera språk.

Ett tryggt och bekvämt köp

För din trygghet samarbetar vi med Handelsbanken när det gäller säkra betalningar samt UPS och DHL för snabba leveranser. En viktig del i din trygghet är att du har 30 dagars öppet köp.

ArtGlassVista.com drivs av ArtGlass i Malmö AB, Ringugnsgatan 11, SE-216 16 Malmö, Sverige.

Orgnr: 556784-3411.